Csütörtök,    György
Keresés a tartalomban:
Keresés
Egészség Online

Wellness Online

A kalcium fontossága - az ionizált kalcium (VIII rész)

korall kalcium por és kapszula.

Sajnálatos módon az emberi természet ama gyengesége miatt, hogy ellenáll az újításnak, és eljárásának egyszerűségéért 1984-ben az orvosi hatóságok úgy jutalmazták Dr. Reich erőfeszítéseit, hogy felülvizsgálták praktizálási alkalmasságát, és törölték orvosi működési engedélyét.


Harminchét éves praxisa alatt egyetlen panasz sem érkezett a több ezer betegtől, akiket kezelt. Épp ellenkezőleg, betegei dicsőítették ennek az új orvosi eljárásnak az erényeit. Szintén ezalatt az emberi test kalcium tényezőjéről szóló tudományos közlemények száma erecskéből folyammá duzzadt. Bár a tudományos világ érdeklődése drámaian megnőtt a kalcium felé, az orvosi társaságok érdeklődése csupán kíváncsiság szintjén maradt. Tudva, hogy az orvostudománynak évtizedekbe telik elfogadni a tudományos felfedezéseket, és hogy az Orvosi Szabadság nem létezik Amerikában, kijelenthetjük, hogy a történelem újra megismételte önmagát.

Manapság az emberiségnek égető szüksége van rá, hogy az orvosi szakma megismerje és alkalmazza a tömérdek, azonnal hozzáférhető tudományos közleményben felhalmozott tudást, jobban megértve ezáltal a kalcium tényező emberi egészségben játszott szerepét, és elkezdjen részt venni a gyógyítás ezen területén. A Dr. Reich által kifejlesztett egyszerű klinikai eszközöket használva időutazásba kezdhetnének a huszadik századi betegség gyógyítástól a huszonegyedik századi betegség megelőzésig, amit a megfelelő táplálkozás által lehet elérni.

Természetes alapanyagból készült termékek az egészséges csontokért: http://www.vitafree.hu/mconet/product.php?catid=6

 

Csontritkulás témakörben további írásokat talál a http://www.csontritkulas.com oldalon